Povestea FLASHLUBE

Cercetatorul german, Wolfgang Kluenner a inventat Flashlube in anul 1979 in Melbourne Australia. Wolfgang era membru al CSIRO (Organizatia stiitifica si cercetare industriala Commonwealth).

Flashlube Pty a fost fondata in 1995 pentru a face cunoscuta in lume tehnologia lui Wolfgang. La inceputul secolului 21 benzina cu plumb a fost scoasa din uz, astfel aparand nevoia unui inlocuitor al plumbului pentru vehiculele pre 1986.

Flashlube a fost vandut bine in ambalajul sau de 50ml, crescand astfel foarte repede si devenind cea mai buna solutie pentru  inlocuitorul de plumb.Recent industria petroliera a inceput modificarea carburantului diesel, furnizand doar carburant cu nivel scazut de sulf.

Desi este prietenos cu mediul (eco), noul standard a provocant ingrijorari pentru vehiculele mai vechi, astfel cautandu-se o solutie. Prin cercetari lungi si aprofundate, a fost introdus pe piata Aditivul Diesel Flashlube. Puterea sa de lubrifiere (fara sa contina sulf), a fost bine recunoascuta in 2005 de Asociatia Automotiva Aftermarket Australiana, primind premiul de aur.Utilizarea Flashlube creste rapid pentru autovehicule, vehicule industriale, masini agricole si motociclete la nivelul intregii lumi. Flashlube este acum disponibil in Australia, Europa, America de Nord, America de Sud, Sud Estul Asiei si India.

Wolfgang este mandru ca inventia sa a primit crezare, dar a fost si apreciata de piata automotiva.      Ca un pas inainte, Flashlube isi continua cercetarea si dezvoltarea pentru a creste popularitatea sa.

Mai multe informatii gasiti pe flashlube-romania.ro

CRC Grup Echipament este dealer Faro

Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea, când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere şi le-a amestecat pentru a crea o carte demonstrativă pentru literele respective. Nu doar că a supravieţuit timp de cinci secole, dar şi a facut saltul în tipografia electronică practic neschimbată. A fost popularizată în anii ’60 odată cu ieşirea colilor Letraset care conţineau pasaje Lorem Ipsum, iar mai recent, prin programele de publicare pentru calculator, ca Aldus PageMaker care includeau versiuni de Lorem Ipsum.

În ciuda opiniei publice, Lorem Ipsum nu e un simplu text fără sens. El îşi are rădăcinile într-o bucată a literaturii clasice latine din anul 45 î.e.n., făcând-o să aibă mai bine de 2000 ani. Profesorul universitar de latină de la colegiul Hampden-Sydney din Virginia, Richard McClintock, a căutat în bibliografie unul din cele mai rar folosite cuvinte latine „consectetur”, întâlnit în pasajul Lorem Ipsum, şi căutând citate ale cuvântului respectiv în literatura clasică, a descoperit la modul cel mai sigur sursa provenienţei textului. Lorem Ipsum provine din secţiunile 1.10.32 şi 1.10.33 din „de Finibus Bonorum et Malorum” (Extremele Binelui şi ale Răului) de Cicerone, scrisă în anul 45 î.e.n. Această carte este un tratat în teoria eticii care a fost foarte popular în perioada Renasterii. Primul rând din Lorem Ipsum, „Lorem ipsum dolor sit amet…”, a fost luat dintr-un rând din secţiunea 1.10.32.

Bentley Continental GT – Cea mai puternica masina cu GPL din Romania

Supercar-ul Bentley Continental GT este oficial cea mai puternica masina cu GPL din Romania.

571 CP, motor 6000 cc, 12 cilindri,  toti alimentati cu instalatie GPL BRC Plug&Drive.

Montajul a fost efectuat de catre service-ul partener LPG AUTO GREEN EXPERT din Pitesti.

Continuă lectura „Bentley Continental GT – Cea mai puternica masina cu GPL din Romania”

LDI (Injectia lichida de gaz) de la BRC – locul 1 in raliu

Giandomenico Basso și Mitia Dotta reusesc o victorie istorică si un bun debut pentru BRC în ediția 2014 a Campionatului de Raliu italian .

Giandomenico Basso și Mitia Dotta pe Fiesta GPL – alimentata cu instalatie GPL cu injectie lichida de gaz (LDI – BRC) , triumfa in pofida tuturor cotelor la debutul sezonului 2014, pe străzile din Garfagnana.

Masina echipei BRC  preia conducerea în clasamentul general de la primul test . La sfârșitul zilei de sâmbătă Giandomenico Basso a castigat cinci probe speciale din prima etapa  în fața lui Umberto Veronese , campion italian și tricolorul campion toscan Paolo Andreucci .

Continuă lectura „LDI (Injectia lichida de gaz) de la BRC – locul 1 in raliu”

Kituri GPL BRC dedicate

BRC este renumita pentru colaborarile sale OEM in industria auto. Printre ele amintim cateva dintre cele mai cunoscute: Ford Germania, Honda Japonia, Chevrolet America, Grupul PSA (Peugeot-Citroen), Volvo, Mitsubishi, MAN Germania, Hyundai Pakistan, Suzuki Pakistan, Nissan Pakistan, VW China, VW Brazilia, Fiat Turcia, Chevrolet Europa, General Motors Australia, etc. Aceste autoturisme sunt echipate din fabrica cu instalatie GPL BRC. CRC GRUP ECHIPAMENT va pune la dispozitie kiturile OEM montate in fabricile marilor producatori. Kiturile GPL BRC OEM contin elemente de fixare si suporti conceputi special pentru marca si modelul masinii dumneavoastra, iar echipamentul montat este supus unor teste riguroase cerute de fabricantii auto. Continuă lectura „Kituri GPL BRC dedicate”

Sequent 24.11 euro 5

Instalatia gpl Sequent 24.11 este  versiunea imbunatatita a instalatiei Sequent 24 MY07. Aceasta vine in dotare cu o noua centralina construita pe baza tehnologiei de top Plug&Drive si este capabila se gestioneze motoarele cu 2-3-4 cilindrii, inclusiv motoarele euro 5 de ultima generatie.

Continuă lectura „Sequent 24.11 euro 5”