LDI (Injectia lichida de gaz) de la BRC – locul 1 in raliu

Giandomenico Basso și Mitia Dotta reusesc o victorie istorică si un bun debut pentru BRC în ediția 2014 a Campionatului de Raliu italian .

Giandomenico Basso și Mitia Dotta pe Fiesta GPL – alimentata cu instalatie GPL cu injectie lichida de gaz (LDI – BRC) , triumfa in pofida tuturor cotelor la debutul sezonului 2014, pe străzile din Garfagnana.

Masina echipei BRC  preia conducerea în clasamentul general de la primul test . La sfârșitul zilei de sâmbătă Giandomenico Basso a castigat cinci probe speciale din prima etapa  în fața lui Umberto Veronese , campion italian și tricolorul campion toscan Paolo Andreucci .

În cele patru etape de-a doua zi echipajul păstrează conducerea cu prudență și fără riscuri speciale si câștigă în fața Fabiei lui Scandola și Peugeotului lui Andreucci .

Masina echipei BRC a concurat competitiv (cu un sistem de alimentare cu GPL lichid – LDI) împotriva rivalilor cu masini alimentate cu benzină, sistemuL LDI dovedindu-si fiabilitatea și performanța .

Euforie mare în cadrul echipei BRC „Știm că există încă multe de făcut „, a spus inginerul . Directorul tehnic  al BRC Racing Team, Gabriele Rizzo declara „acest rezultat răsplătește activitatea din ultimele luni a mecanicilor noștri și a intregului personal.”

„Ziua de sambata a fost cruciala pentru succes „, afirma radiant Giandomenico Basso  ”am stiut ca am fost la un punct bun, dar mai avem încă de imbunatatit pentru a ne apăra de atacul adversarilor noștri . Cel mai important lucru este ca am demonstrat că putem câștiga chiar și cu un vehicul ecologic cu sistem de alimentare cu gaz, marca BRC” .

Iata si cuvintele lui Maximilian Fissore, seful echipei BRC ” Cu aceasta victorie , vom marca un pas de neșters în istoria motorsportului . Este pentru prima data cand o masina eco – alimentata cu gaz,  se impune în fata  adversarilor cu masini alimentate cu combustibili convenționali . Mulțumiri speciale CSAI , care a inteles inițiativa noastră și a colaborat pentru o reglementare tehnică de referință . ”

Rally Il Ciocco 2014 Videoclip Ufficiale from Emanuel Paliotta FeelMaker on Vimeo.