De ce sa aleg o instalatie BRC?

Instalatiile gpl marca BRC au fost concepute pentru ca tu, utilizatorul final, sa ai parte de un produs calitativ si performant si sa te poti bucura cu adevarat de autovehiculul tau, pastrand performantele initiale pe care motorul le are pe benzina.  Instalatiile de astazi cu injectie secventiala au o pierdere de putere ce poate fi sesizata doar pe standul dinamic, valoarea ei fiind de aproximativ 1,5 %. BRC va ofera cel mai bun raport calitate-pret la instalatiile gpl.

Marca BRC se bazeaza pe experienta si traditie, oferind intotdeauna produse inovative, create in propriul departament de dezvoltare si cercetare, departament pe care s-a pus intotdeauna accentul,  acesta numarand 10% din forta totala de munca a BRC-ului.  Impreuna cu tehnologia de ultima ora  (standuri dinamice performante, roboti industriali, software specializat) si personalul super-calificat, BRC-ul va ofera sisteme de conversie gpl – top de gama (instalatii euro 5, injectie directa, injectie lichida de gaz).

Motivul sa alegeti BRC il reprezinta calitatea, fiabilitatea, durata de viata si performanta produselor noastre.  O instalatie mai ieftina nu inseamna o investitie mai buna. Calitatea desavarsita nu se poate obtine ieftin.  Cumparand o instalatie ieftina, implicit mai putin fiabila si performanta, veti obtine un pret final mai ridicat decat daca alegeti BRC.  Timpul petrecut in service-uri inseamna timp pierdut, in care masina dvs. nu funtioneaza. Stresul si banii pierduti in tot acest interval, neluand in calcul diferentele de performanta,  reprezinta un cost final mult mai ridicat. Cu BRC investiti inteligent.

BRC va ofera garantie europeana de 2 ani de zile fara limita de kilometrii pentru fiecare instalatie de gaz. Reviziile la instalatiile BRC se fac la intervale duble de km fata de alte instalatii.

Viitorul il reprezinta combustibilii alternativi, ecologici. Pe langa avantajul economic obtinut din diferenta pretului intre gaz si benzina, in acelasi timp protejati si mediul.  Respectand mediul inconjurator ne respectam pe noi si asiguram viitorul copiilor nostrii.
Nu fii indiferent!!! Alege sa poluezi mai putin!