Povestea FLASHLUBE

Cercetatorul german, Wolfgang Kluenner a inventat Flashlube in anul 1979 in Melbourne Australia. Wolfgang era membru al CSIRO (Organizatia stiitifica si cercetare industriala Commonwealth).

Flashlube Pty a fost fondata in 1995 pentru a face cunoscuta in lume tehnologia lui Wolfgang. La inceputul secolului 21 benzina cu plumb a fost scoasa din uz, astfel aparand nevoia unui inlocuitor al plumbului pentru vehiculele pre 1986.

Flashlube a fost vandut bine in ambalajul sau de 50ml, crescand astfel foarte repede si devenind cea mai buna solutie pentru  inlocuitorul de plumb.Recent industria petroliera a inceput modificarea carburantului diesel, furnizand doar carburant cu nivel scazut de sulf.

Desi este prietenos cu mediul (eco), noul standard a provocant ingrijorari pentru vehiculele mai vechi, astfel cautandu-se o solutie. Prin cercetari lungi si aprofundate, a fost introdus pe piata Aditivul Diesel Flashlube. Puterea sa de lubrifiere (fara sa contina sulf), a fost bine recunoascuta in 2005 de Asociatia Automotiva Aftermarket Australiana, primind premiul de aur.Utilizarea Flashlube creste rapid pentru autovehicule, vehicule industriale, masini agricole si motociclete la nivelul intregii lumi. Flashlube este acum disponibil in Australia, Europa, America de Nord, America de Sud, Sud Estul Asiei si India.

Wolfgang este mandru ca inventia sa a primit crezare, dar a fost si apreciata de piata automotiva.      Ca un pas inainte, Flashlube isi continua cercetarea si dezvoltarea pentru a creste popularitatea sa.

Mai multe informatii gasiti pe flashlube-romania.ro