Informatii generale

BRC GAS EQUIPMENT

100% ITALIAN, AVAND CEA MAI MARE COTA DE PIATA DIN LUME

BRC GAS EQUIPMENT este o companie Italiana, liderul in fabricarea si comercializarea componentelor si sitemelor  gpl si cng  pentru autovehicule.

Unic distribuitor in mai mult de 60 de tari, 2 sedii centrale operationale in America de Sud, facturi emise in 2006 in valoare de 100 milioane de euro si mai mult de 480 printre parteneri si angajati,  BRC GAS EQUIPMENT detine in Italia o cota de piata de 24,8% pentru sistemele GPL si 12,2% pentru sistemele pe metan.

Produsele BRC GAS EQUIPMENT sunt caracterizate prin performante excelente, avand un impact minim asupra mediului inconjurator.  BRC va ofera garantie europeana de 2 ani de zile fara limita de kilometrii pentru fiecare instalatie de gaz. Reviziile la instalatiile BRC se fac la intervale duble de km fata de alte instalatii.

Creat in 2003 – impreuna cu American Impco – cel mai mare producator din lume in domeniul combustibililor ecologici :  holding-ul FUEL SYSTEM SOLUTIONS.

Directorul general – in prezent cotat la Nasdaq – este Mariano Costamagna, fondator al M.T.M si detinator al marcii BRC din 1992.

Departamentul de cercetare si dezvoltare a fost intotdeauna punctul forte al BRC GAS EQUIPMENT. Numai acest department reprezinta 10% din numarul total al angajatilor BRC. Acesta este departamentul care in 1996 a creat primul sistem italian gpl si metan cu injectie gazoasa pentru vehicule cu alimentare directa de benzina.

Bine cunoscuta, deasupra tuturor, pentru kiturile sale GPL si CNG ( 400.000 bucati anual), de-a lungul anilor, firma BRC si-a extins oferta multumita compresoarelor CNG si a unui centru de instalare, situat in Cherasco, unde productia de serie a autovehiculelor bazate pe doua tipuri de combustibili, se deruleaza pentru principalele firme de autovehicule precum: Chevrolet, Citroen, Hyundai, Jaguar, Mitsubishi, Subaru, Kia.

Mai mult decat atat, BRC a inceput colaborarea in multe tari ale lumii cu: Daimler Chrysler, Dewan-Hyundai, Fiat-Tofas, Ford, MAN, Maruti-Suzuki, PSA Group.

DATE DESPRE BRC GAS EQUIPMENT

Este prezenta in mai mult de 60 de tari si are doua sedii centrale in america de sud.

Are ca angajati si colaboratori in jurul lumii in jur de 795 de persoane.

In 1996 a creat primele instalatii GPL si CNG cu injectie gazoasa.

In 2003 a creat Fuel System Solution, cel mai mare pol producator in domeniul combustibililor ecologici.

Produce annual 400.000 de sisteme GPL si CNG.

Fabrica din Manaus produce lunar 12.000 de instalatii.

12 marci de automobile se bazeaza pe instalatiile BRC.

Detine o cota de piata in Italia de 24,8% sisteme GPL si 12,2% sisteme CNG.

In Italia, in doar 6 luni, din 1000 de ateliere de montaj, 410 au ales sa lucreze cu BRC.

In 2006 a lansat pe piata compresoarele BRC, dintr-un numar de 7 in acel an, au ajuns la un numar de 25 in 2007.

In 2007 au fost primii care au introdus pe piata instalatii GPL pentru vehicule cu injectie directa.

Este prima din Italia care isi creeaza “in interior” toate cunostintele necesare incepand de la conceperea produsului pana la fabricarea sa, nedepinzand de altii.

BRC IN ITALIA SI IN JURUL LUMII

 

Multumita intinderii vaste in teritoriu, BRC GAS EQUIPMENT a devenit un reper in Italia si peste hotare. In Italia, marca BRC se bazeaza pe o retea de dealeri si ateliere de montaj, care ofera clientului final asistenta imediata, constanta si super-calificata.

In 2007 BRC GAZ SERVICE a luat fiinta. Se adreseaza atelierelor de montaj specializate, oferindu-le o arie vasta de servicii de natura tehnica si comerciala cu scopul de a imbunatatii oferta cat mai mult. Pana acum, dintr-un numar total de 1000 de ateliere de montaj din Italia, 410 s-au alaturat proiectului.

Mai mult decat atat, BRC organizeaza periodic cursuri de training si actualizare adresate instalatorilor.

Dincolo de uzinele istorice din Cherasco, care au in jur de 500 de angajati si o suprafata de 40.000 m², in Cavallermaggiore este situata M.T.E: compania detinuta de BRC care manageriaza  toata productia de componente electronice.

Prezenta BRC GAS EQUIPMENT peste hotare este consolidata multumita importatorilor unici din peste 60 de tari si celor doua sedii centrale din America de Sud.

Pentru a face fata cererii aflate intr-o continua crestere, in 2000, a fost creata la Buenos Aires, BRC ARGENTINA, implicata in producerea echipamentului CNG, a montajului si a marketingului.

In 2002 BRC si-a consolidad prezenta peste mari cu WMTM:  societate mixta, unita cu White Martins, filiera braziliana a grupului PRAXAIR AMERICAN. Astfel o noua fabrica a fost stabilita in Manaus, care astazi are 70 de angajati si produce 12.000 instalatii lunar.

Mai mult decat atat, detine 15% din Jehin Korea. Companie situata langa Seoul, este partenerul BRC pe piata Coreeana si Asiatica, unde se comercializeaza instalatiile secventiale BRC.

Impreuna cu Fuel System Solutions, holding creat cu American Impco, in 2003 BRC a creat cel mai mare pol mondial in sectorul combustibililor ecologici, ajungand  in cele din urma, un reper important in scenariul international.