Despre CRC

CRC GRUP ECHIPAMENT ia nastere in 2003 ca reprezentant al BRC GAS EQUIPMENT.

Societatea a stiut sa se dezvolte cu deosebit dinamism, devenind in cativa ani unica reprezentanta BRC in Romania. CRC GRUP ECHIPAMENT a facut cunoscuta in Romania tehnologia de varf  BRC, aducand ultimul „know how” italian in domeniul instalatiilor auto de gaz.  De la an la an, societatea noastra a marit reteaua de service-uri gpl, specializand in fabrica BRC Italia tot mai multi mecanici.

CRC GRUP ECHIPAMENT colaboreaza OEM cu fabrica Daewoo Craiova, actuala Ford Romania, iar in aftermarket cu importanti dealeri auto, reprezentanti ale celor mai cunoscute marci de autovehicule.  Societatea noastra acorda o atentie deosebita ultimelor inovatii tehnologice ale BRC, facand training-uri periodice gratuite de actualizare a cunostintelor mecanicilor si implementand imediat pe piata ultimele noutati (instalatie gpl euro 5, injectie directa).

Echipa CRC GRUP ECHIPAMENT este caracterizata prin dinamism, profesionalism, exigenta si calitate in tot ceea ce face, fiind o echipa capabila si competitiva. Faptul ca am ales sa lucram cu BRC, din multitudinea de alte posibilitati existente pe piata nu este un lucru intamplator.  Alegerea noastra de a lucra doar cu produse de calitate,  marca BRC fiind o garantie in acest sens si datorita standardelor impuse, a venit din dorinta de a avea numai clienti multumiti.

Produsele oferite de firma noastra sunt construite cu materiale de avangarda, cu ajutorul celor mai recente tehnologii, pentru a garanta calitate, siguranta si fiabilitate. Acestea respecta toate normele europene si nationale in vigoare, fiind omologate RAR-OCP.

rarocs_modificat

ocp3