Aditivi Flashlube

LICHIDUL PT. PROTECŢIA SUPAPELOR FLASHLUBE

protector supape
protector supape

Înlocuitorul pentru benzina cu plumb este retras uşor de pe piaţă,  urmând să dispară complet, lăsând   benzina fără plumb ca unic înlocuitor pentru maşinile de generaţie veche. Pentru şoferii maşinilor vechi, soluţia va fi să folosească un aditiv ca Flashlube pentru înlocuirea benzinei cu plumb de fiecare dată când vor alimenta maşina cu benzină fără plumb.
Majoritatea maşinilor construite înainte de 1986 au fost concepute să funcţioneze cu benzină cu plumb, plumbul asigurând o protecţie între supape şi scaunele acestora.
Folosind benzină fără plumb fără un aditiv înlocuitor, la modelele vechi de maşini se pot înfunda scaunele la supapă, ducând la arderea supapelor, a lipsei de performanţe, a pierderii compresiei şi a uzurii premature a motorului.
Protejaţi motorul dumneavostră folosind Lichidul pentru protectia supapelor Flashlube, un înlocuitor de plumb performant, conceput să minimizeze înfundarea scaunelor la supape pentru vehiculele alimentate cu benzină sau cu GPL .

Conceput să înlocuiască plumbul fără a elimina noxe periculoase, Lichidul pt. protectecţia supapelor Flashlube asigură un strat protector pe supape şi scaunele acestora, împiedicând contactul direct între metale, fapt ce cauzeză înfundarea scaunelor la supape.
Formula unică Flashlube asigură o ardere mai bună în cilindru, reducând consumul.
Lichidul pt. protecţia supapelor Flashlube este singurul aditiv înlocuitor al plumbului care conţine aditivi sintetici ce curăţă sistemul de alimentare, răceşte şi lubrifiază partea de sus a cilindrului.

› Protejează supapele şi scaunele supapelor
› Reduce consumul (cu până la 5.3%)
› Reduce emisiile poluante
› Curăţă injectoarele şi sistemul de alimentare
› Lubrifiază partea de sus a cilindrului
› Eficace pentru toate tipurile de autovehicule noi (nu afectează catalizatorul sau sondele lambda)
› Ideal pentru motoarele în 2 şi 4 timpi (în amestec cu carburantul sau cu uleiul)
› Economic – 50ml la 50litri de carburant
› Prelungeşte viaţa motorului

Lichidul Flashlube ar trebui adăugat în rezervor înainte de a face plinul într-o proporţie de 50ml la 50litri de carburant.
Flashlube, deasemenea poate fi injectat automat în motor cu ajutorul Kitului Flashlube, furnizând încredere totală când mergeţi pe benzină sau GPL .
Folosiţi benzină normală sau premium fără plumb, în funcţie de cifra octanică care se potriveşte mai bine maşinii dvs.

CURĂŢITORUL DE INJECTOARE FLASHLUBE

curatitor injectoare
curatitor injectoare

Curăţitorul de injectoare Flashlube este ultima apariţie în domeniul tehnologiei aditivilor, conceput pentru a curăţa, proteja şi unge sistemul de alimentare şi pentru a vă menţine maşina la performanţe şi eficienţă de top.
Componenţa benzinei fiind în schimbare, în mod special prin reducerea sulfului, acum, mai mult ca niciodată motorul dvs. are
nevoie de extra protecţia pe care v-o oferă Curaţitorul de injectoare Flashlube.
Reducerea sulfului din benzină ar putea să afecteze mai multe componente care intră în contact cu carburantul, cum ar fi pompa
de benzină, injectoarele, semeringurile, din cauza lipsei de lubrifiere pe care o oferea înainte sulful.
Rapoartele din Europa arată că frecvenţa cu care injectoarele se blochează sau se înfundă a crescut de 4 ori din 2004, an ce
coincide cu introducerea benzinei cu nivel scăzut de sulf.
Aditivul superior cu propietăţi de ungere din lichidul Flashlube se adresează acestor probleme şi vă menţine sistemul de
alimentare curat, fără depuneri de carbon sau de altă natură.
Formula sintetică Flashlube fără sulf reduce consumul şi emisiile poluante.

Cum funcţionează?

Special conceput pentru a curăţa, unge şi proteja sistemul de alimentare şi partea de sus a cilindrului. Economisiţi bani prin reducerea consumului şi protejaţi mediul prin reducerea emisiilor poluante la toate motoarele pe benzină, în combinaţie cu cele mai recente uleiuri sintetice şi aditivi.
Marea diferenţă între curăţitorul de injectoare Flashlube şi alte mărci, este formula noastră unică. Alte mărci încă folosesc tehnologie veche pe bază de sulf sau solvenţi, unele dintre ele adăugând la loc sulf de 10 ori mai mult în benzină.

Beneficii

Sulful este un lubrifiant găsit în produsele pe bază de petrol, care susţine funcţionarea componentelor motorului cum ar fi pompa de benzină sau injectoarele. Partea proastă este că sulful nu arde în procesul de combustie şi intră în atmosferă ca dioxid de sulf, întorcandu-se sub formă de ploaie acidă. Reducerea sulfului din combustibili face parte din mişcarea globală de reducere a noxelor pentru sănătatea tuturor. Curăţitorul de injectoare Flashlube înlocuieşte sulful fără a afecta mediul.

Ce face?

› Curăţă injectoarele şi sistemul de alimentare
› Reduce consumul
› Lubrifiază injectoarele, pompa şi partea de sus a cilindrului
› Asigură lubrifiere optimă pt. combustibilul cu nivel scăzut de sulf
› Îmbunătăţeşte performanţele
› Uşurează pornirea
› Reduce emisiile poluante
› Prelungeşte viaţa motorului
› Protejează de coroziune
› Motorul merge mai lin

STABILIZATORUL DE ULEI FLASHLUBE

Stabilizatorul de ulei Flashlube este o formulă eficientă anti uzură ce conţine un amestec puternic de aditivi ce oferă protecţie

stabilizator ulei

superioară împotriva uzurii pentru motoarele de generaţie veche şi nouă. Minimizează degradarea uleiului şi uzura motorului. Îmbunătăţeşte proprietatea de lubrifiere a uleiului şi este compatibil cu toate tipurile de ulei.

Stabilizatorul de ulei Flashlube este un produs 100% petrolier, conceput pentru a compensa uzura motoarelor vechi, a cutiilor de viteze, difereţialelor şi de a reduce uzura motoarelor noi.

Stabilizatorul de ulei Flashlube conţine un amestec puternic de aditivi ce permit uleiului din motor şi cutie să îşi menţină un grad mai mare de lubrifiere. Elimină subţierea uleiului la temperaturi mari, chiar şi în condiţii extreme, permiţând uleiului să-şi menţină proprietăţile cu până la 30% mai mult. Uleiul tratat cu Flashlube aderă pe pereţii cilindrului chiar şi când motorul este oprit, eliminând pornirile uscate, principala cauză a uzurii unui motor netratat.

Uleiul de motor obişnuit este conceput având în calcul toleranţele motoarelor moderne. Odată ce un motor devine uzat, procesul de uzură avansează in mod rapid, deoarece uleiul singur, nu poate lubrifia cum trebuie piesele în mişcare. Această particularitate este reală şi aplicabilă uleiurilor sintetice.

Aplicare:

Stabilizatorul de ulei Flashlube este conceput atât pentru motoarele vechi, cât şi pentru cele noi. În timp ce o cantitate de 25% se foloseşte pentru motoarele noi, pentru cele vechi se foloseşte până la 50%, depinzând de gradul de uzură pentru a etanşa corect si a crea un tampon pentru piesele aflate în mişcare şi pentru a diminua consumul de ulei şi a preveni uzura.

Recomandat pentru a se folosi la autovehiculele noi şi vechi, camioane, motociclete, bărci, utilaje agricole, cutii de viteze şi diferenţiale.

Instrucţiuni

Adăugaţi aditivul Flashlube împreună cu uleiul

La motoarele noi pe benzină şi diesel adăugaţi 20%-25% (până la 1-4 litri de ulei)
La motoarele uzte pe benzină şi diesel adăugaţi 25%-30% (până la 1-4 litri de ulei)
Adăugaţi 1 litru de Stabilizator de ulei Flashlube la 5 litri de ulei.
Adugaţi Stabilizatorul de ulei Flashlube direct în motor împreună cu uleiul atunci când uleiul este la temperatura normală de funcţionare sau când faceţi schimbul de ulei.
Porniţi şi menţineţi motorul pornit timp de 10 minute pentru a permite aditivului Flashlube să se amestece complet cu uleiul.

Folosiţi Stabilizatorul de ulei Flashlube la fiecare schimb de ulei.

ADITIVUL DIESEL FLASHLUBE

Aditivul diesel Flashlube este un aditiv premium ce foloseşte tehnologie de producţie de ultimă oră.

aditiv diesel

Testat îndelungat în laboratore şi pe teren, aditivul diesel Flashlube oferă rezultate impresionante în performanţele motorului, economia de carburant şi emisiile de noxe.

Sunt avantaje clare şi măsurabile pentru folosirea aditivului Flashlube în amestec cu motorina. Conducătorii vor aprecia diferenţele în termeni de comportament funcţionare motor, reducerea sunetului motorului, viaţă mai lungă a componentelor şi reducerea costurilor de operare.

Special conceput pentru a curăţa, lubrifia şi proteja sistemul de alimentare şi partea de sus a cilindrului, aditivul diesele Flashlube vă va economisi bani, prin reducerea consumului şi va reduce emisiile poluante.

Aplicare:


Flashlube Diesel Fuel Conditioner is recommended for use in all Diesel engines including

Este recomandat a se folosi la toate motoarele diesel, inclusiv: autobuze, camioane, 4×4, tractoare, generatoare, motoare de ambarcaţiuni, etc.