Daca ati gasit un produs ce doriti sa-l achizitionati folositi unul din urmatoarele modalitati de a plasa o comanda:

  • Comanda online din pagina de detalii a produsului. Va rugam sa selectati corect toate campurile (Nume, Adresa de livrare, e-mail, Telefon)
  • Comanda telefonica la unul din numerele de telefon afisate;
  • Comanda pe e-mail la adresa [email protected] (Va rugam sa ne specificati datele dvs. de contact, produsele pe care doriti sa le achizitionati si o copie a cartii masinii in cazul in care doriti sa achizitionati o instalatie completa)

Daca alegeti comanda online sau comanda pe e-mail, inainte de expedierea coletului veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru pastrarea garantiei, toate piesele si instalatiile complete de gaz trebuie montate la un atelier autorizat de catre Registrul Auto Roman si agreat de CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L.

De asemenea, Cumparatorul are obligatia de a cere Montatorului sa completeze corect si complet Cartea de garantie a instalatiei de gaz sau, dupa caz, Fisa lucrarilor in garantie.

Lista completa a colaboratorilor nostri este disponibilia aici

In cazul pieselor, livrarea se face prin compania de curierat la adresa specificata in comanda.

In cazul instalatiilor complete, livrarea se va face prin compania de curierat catre montatorul care va efectua montajul.

Termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Procesul de livrare se va face numai dupa ce comanda va fi confirmata, in urma unui apel telefonic al departamentului vanzari.
Pot aparea intarzieri de livrare din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de compania noastra sau de cea de curierat sau daca adresa dvs. este intr-o zona in care compania de curierat nu are acoperire permanenta.

Costul de livrare este suportat de Cumparator. Acesta se calculeaza astfel:

Valoarea primului kilogram este de 21.5 Lei. 

In cazul in care coletul va depasi greutatea de 1 kg, la suma de mai sus se va adauga 1.65Lei / kg suplimentar.

De asemenea, firma de curierat practica un cost de 0.80 lei / km suplimentar pentru localitatile aflate in afara centrelor sale logistice.

Nota: preturile de mai sus nu contin TVA. Valoarea totala a costului de transport va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

  • pentru instalatiile complete de gaz: plata se face prin virament bancar, conform facturii proforme primite pe e-mail
  • pentru componente / piese: plata se poate face prin virament bancar, sau ramburs la curier

Pentru alte detalii si clarificari nu ezitati sa ne contactati.