DESPRE NOI

CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L. ia nastere in 2003 facand cunoscuta tehnologia de varf BRC, ca reprezentant al BRC GAS EQUIPMENT in Romania.

Astfel, in 2018 s-au implinit 15 ani in care CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L. a oferit clientilor sai, finali sau business, alternative la combustibilii clasici prin montarea de sisteme de gaz pe vehicule pentru a economisi bani, intr-un mod sigur, ecologic si fara a schimba performantele motorului sau experienta de condus. 

Echipa CRC GRUP ECHIPAMENT este caracterizata prin dinamism, profesionalism, exigenta si calitate in tot ceea ce face, fiind o echipa capabila si competitiva. Faptul ca am ales sa lucram cu BRC, din multitudinea de alte posibilitati existente pe piata nu este un lucru intamplator.

Produsele oferite de firma noastra sunt construite cu materiale de avangarda, cu ajutorul celor mai recente tehnologii, pentru a garanta calitate, siguranta si fiabilitate. Acestea respecta toate normele europene si nationale in vigoare, fiind omologate RAR-OCP. Alegerea noastra de a lucra doar cu produse de calitate a venit din dorinta de a avea numai clienti multumiti, marca produselor propuse de noi fiind o garantie in acest sens datorita standardelor impuse.

CRC GRUP ECHIPAMENT a colaborat in trecut OEM cu fabrica Daewoo Craiova, actuala Ford Romania. In aftermarket colaboreaza cu importanti dealeri auto, reprezentanti ale celor mai cunoscute marci de autovehicule.  

Societatea noastra acorda o atentie deosebita ultimelor inovatii tehnologice, facand training-uri periodice gratuite de actualizare a cunostintelor mecanicilor si implementand imediat pe piata ultimele noutati (instalatii pentru vehicule EURO 6, injectie directa de gaz, injectie lichida de gaz).