Potrivit dispozitiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre Cumparator.

Pentru exercitarea dreptului de renuntare si returnare produs, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.

Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul dorit nu mai este in stoc, puteti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre Cumparator sau restituirea lor de catre Vanzator.

Daca doriti sa schimbati un produs, va trebui sa ne contactati in prealabil. Noi vom trimite un curier la dvs. pentru preluarea coletului.

Costurile de transport pentru preluare colet si livrare produs schimbat vor fi suprtate de dvs.
Adresa de expediere: sos. Brailei, nr. 2, Buzau – 120118

Orice produs returnat nu trebuie sa fi fost folosit sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate documentele si ambalajele originale. Va rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat sau daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele cu urme de uzura si nici produsele deteriorate.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in mail-ul in care cereti returnarea produsului. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 30 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni.

Pentru mai multe detalii privind returul produselor, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.