1. INFORMATII DESPRE SITE
Site-ul crcgrup.ro este administrat de CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L cu sediul social in Sahateni, Buzau si punct de lucru in sos. Brailei, nr. 2, Buzau, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Buzau J10/1055/2003, RO15986622.
Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

2. ACCEPTAREA CONDITIILOR
Utilizarea crcgrup.ro, inregistrarea, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu sunteti de acord cu aceste conditii, va solicitam sa nu utilizati site-ul nostru de internet.
crcgrup.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam sa urmariti in mod periodic eventualele modificari.

3. DREPTURILE DE AUTOR
Informatiile publicate pe crcgrup.ro apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail [email protected]

4. INCHEIEREA CONTRACTULUI
Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul crcgrup.ro, Cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L. – administrator site, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului , fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L., in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.
Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 90 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata, livrare si programare in service si montaj – in cazul instalatiilor complete).
Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

5. LIMITARE RASPUNDERE
Site-ul crcgrup.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitatea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea Termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului crcgrup.ro, partial sau in totalitate.
CRC GRUP ECHIPAMENT SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru posibilele erori de orice natura care apar pe site-ul crcgrup.ro.

6. ANULARE COMANDA
crcgrup.ro (administrat de CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L.) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.
CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L. are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
– preturile afisate pe site-ul crcgrup.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
– produsul/produsele comandate nu se mai afla pe stoc;
– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

7. LITIGII
Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si Cumparator pe cale amiabila, in caz contrar, partile se pot adresa instantei de judecata competente de la sediul Vanzatorului – CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L., respectiv Judecatoria Buzau.

8. GARANTIE
Pentru pastrarea garantiei, toate piesele si instalatiile complete de gaz trebuie montate la un atelier autorizat de catre Registrul Auto Roman si agreat de CRC GRUP ECHIPAMENT S.R.L.
De asemenea, Cumparatorul are obligatia de a cere Montatorului sa completeze corect si complet Cartea de garantie a instalatiei de gaz sau, dupa caz, Fisa lucrarilor in garantie.
Lista completa a colaboratorilor nostri este disponibilia aici

Protectia datelor
Ne-am aliniat noilor regulamente europene in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal si securitatea datelor clientilor nostri. Toate detaliile sunt disponibile in seciunea „Politica de Confidentialitate„.